Albanisch

“Doni një kontribut të
Arritni për parandalimin e mbetjeve?
Na përkrahni në Repelen!
Dy pastrues të përkushtuar udhëtojnë çdo ditë me biçikletën e tyre të ngarkesave miqësore me mjedisin për t’i mbajtur rrugët tona të pastra. Ndihmojini ata duke i hedhur mbeturinat tuaja siç duhet dhe duke i kushtuar vëmendje mbetjeve në hapësirat publike. Së bashku ne mund të krijojmë një mjedis të pastër dhe të jetueshëm.
Çdo hap i vogël ka rëndësi!
Bashkohuni dhe bëhuni pjesë krenare e nismës „Blitzblank“ për parandalimin e mbetjeve në Repelen.
                                                              Së bashku jemi të fortë për lagjen tonë!”